Partnerjem nudimo rešitve za optimalno delovanje njihovega podjetja.

FERROCORE

Materiali za najboljše rezultate

Z visoko kakovostnimi izdelki smo specializirani za dobavo pomožnih materialov za metalurško industrijo.

Proizvodi za potrebe livarstva

Ferrocore je podjetje, ki se ukvarja s prodajo ferolegur in drugih proizvodov za potrebe livarstva. Prav tako nudimo tehnično svetovanje za idealno prilagajanje naših izdelkov v proces proizvodnje livarne. Glavna pisarna in skladišče se nahajata v Sloveniji. Podjetje ima predstavništvo in skladišče na Poljskem. Nenehno razvijamo našo logistično mrežo, saj želimo, da je našemu partnerju blago na voljo v najkrajšem možnem času. S strokovnim znanjem na področju logistike in osredotočenostjo na kakovost, ponujamo najboljše storitve skupaj z izdelki, ki jih dobavljamo.

Partnerstva

Podjetje Ferrocore d.o.o. sodeluje z domačimi in tujimi strateškimi partnerji. Od leta 2006 smo predstavnik indijskega podjetja SNAM ALLOYS pvt. ltd, ki je drugi največji proizvajalec modifikatorjev in nodulatorjev na svetu. V našem prodajnem programu imamo tudi livarsko žico, ki jo proizvaja podjetje WIRE d.o.o. iz Slovenije. Na področju termične analize sodelujemo s podjetjem NOVACAST SYSTEMS AB. Zastopamo tudi podjetje ALUMINIUM MARTIGNY FRANCE SA, ki je specializirano na področju neželeznih kovin. Naše produkte uporabljajo vodilne Evropske livarne saj so izdelani tako, da zagotavljajo optimalne karakteristike in s tem zadovoljijo še tako zahtevne kupce.

Nenehen razvoj

Ferrocore d.o.o. sodeluje s strokovnjaki in znanstveniki s področja metalurgije in materialov. Nenehno razvijamo in nadgrajujemo svoje znanje, ki nam omogoča svetovanje na najvišji ravni in iščemo tehnološke rešitve, ki bodo našim strankam pomagale doseči svoj cilj.

Cilj, ki smo si ga zastavili, je zagotoviti visoko kakovostne izdelke in kratke dobavne roke našim strankam ter si prizadevati izgradnjo dolgoročnega sodelovanja, ki temelji na medsebojnem zaupanju in razumevanju.

Ferrocore d.o.o. je v skladu z uredbo REACH (uredba o registraciji, evalvaciji, avtorizaciji in omejevanju kemikalij). Vsi izdelki so registrirani v sistem REACH.